BRINK HRE CV-KETEL
 
I.s.m. de fabrikant Intergas heeft Brink Climate Systems nu onder eigen naam de welbekende HRE CV-ketel in zijn leveringsprogramma toegevoegd.
 
Combinatie
De Brink Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert. Gecombineert met de Brink Indirekt gestookte luchtverwarmer zijn zij samen een perfect koppel! De HRE en de Elan een hoogwaardige combinatie voor nu en de toekomst.
 
Rendement
Met de Brink HRE cv-ketel wordt het hoogste rendement behaald. De warmtewisselaar in dit toestel zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Bij andere cv-ketels wordt de warmteoverdracht gewisseld door een plaatwisselaar.

Comfortklasse
De Brink HRE cv-ketel is leverbaar in diverse uitvoeringen en heeft een energiezuinige warmwatervoorziening met comfortklasses CW-3, CW-4 of CW-5.
 
Royaal in warmte & warmwater
Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Brink HRE zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod -u kunt kiezen uit CW3, CW4 en CW5 toestellen - weet u zeker dat Brink ook voor u de perfecte HRE-ketel heeft.
 
Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk
De Brink Kombi Kompakt HRE is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt. De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan-uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol. Alle onderdelen van de Brink Kombi Kompakt HRE zijn eenvoudig vanaf de voorzijde te bereiken. Het onderhoud aan een HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig. 

Zuinig met energie & milieubewust
De Brink Kombi Kompakt is de enige HR-ketel met hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op tapwater. Hierdoor bent u verzekerd van een zuinige werking en draagt u tevens bij aan de zorg voor het milieu. Alle Brink Kombi Kompakt HRE-ketels voldoen aan de hoogste Gaskeur classificatie voor verwarming (HR 107), warmwater (HRww) en het Gaskeurmilieulabel Schonere verbranding.

Betrouwbare techniek & bedrijfszekere werking
De dubbele twee-in-één warmtewisselaar van de Brink Kombi Kompakt HR-ketel is de afgelopen jaren uiterst betrouwbaar gebleken. Brink/Intergas onderstreept deze betrouwbaarheid met een garantie van maar liefst 15 jaar op dit cruciale onderdeel.

Door het ontbreken van een driewegklep is een grote bron van storingen verdwenen.
 
De juiste HRE-ketel voor iedereen.
Een HRE-ketel moet naadloos aansluiten op de warmtebehoefte van uw woning en de beschikbare ruimte. En niet te vergeten: uw wensen met betrekking tot warmwatercomfort.