Brink Climate Systems B.V.

U begrijpt dat wij als fabrikant van luchtverwarmings- en ventilatiesystemen trots zijn op ons product. En natuurlijk zien wij graag dat u tevreden bent over ons product. In Nederland zijn wij de eerste fabrikant die luchtverwarmingssystemen ontwikkelde en op de markt bracht. De geavanceerde technieken zijn zelfs vooruitstrevend voor landen die aan de wieg stonden van luchtverwarming, zoals Canada en de Verenigde Staten.

'Comfort, all year round'
Dit is ons motto. En met recht. Want in de afgelopen 50 jaar hebben wij steeds meer mogelijkheden aan ons luchtverwarmingssysteem toegevoegd. Naast
verwarmen, kunt u het systeem uitbreiden met de functies koelen, ventileren, warmteterugwinning en filteren. Al deze componenten zijn door middel van verfijnde elektronica geïntegreerd. Voor de bewoner betekent dit 'comfort het hele jaar door' en dat kan geen enkel ander verwarmingssysteem. 

Marktleider en totaalleverancier
Wij hebben in Nederland als eerste fabrikant zelf ontwikkelde luchtverwarmingssystemen op de markt gebracht. Onze geavanceerde technieken zijn zelfs vooruitstrevend voor Canada en de Verenigde Staten. Deze twee landen stonden aan de wieg van luchtverwarming. 

De laatste jaren is Brink Climate Systems uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning en internationaal erkende trendsetter op het gebied van woonhuisventilatie. Daarnaast zijn wij leverancier van kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen voor het woonhuisklimaat en leveren wij systemen waarbij zonnewarmte wordt gebruikt voor warm tapwater en verwarming van woonhuizen. Tot slot is Brink Climate Systems een erkend internationaal specialist op het gebied van klimaatoplossingen voor de zeer energiezuinige passiefhuizen.
 
Bedrijfsfilosofie
  • Missie: Brink Climate Systems B.V. wil binnen Europa een toonaangevende rol vervullen in een voor mens en milieu vriendelijk binnenmilieu in woningen en kleine utiliteitsgebouwen.
  • Visie: Brink Climate Systems B.V. werkt aan toekomst- en marktgerichte oplossingen voor een gezond binnenmilieu tegen minimale energielasten.
 
Door te investeren in goede research, marketing, kwaliteit, productie, logistiek, advies, verkoop en service bereiken we het optimale rendement voor klanten, medewerkers, aandeelhouders en de samenleving.
 
Meer info op 
www.brinkclimatesystems.nl