Jaarlijks onderhoud,

is beslist noodzakelijk voor uw luchtverwarming, mechanische ventilatie, WTW en Top-koeling? En Installatiebedrijf EconVice Nederland in Joure ontzorgt u hiermee. 
Luchtverwarming zorgt voor een aangename temperatuur en continue aanvoer van frisse lucht.
Het achterwege laten van  het jaarlijkse onderhoud aan uw luchtverwarmer(s)  kan de goede werking echter ernstig belemmeren. Het gevolg: hogere stookkosten, een onaangenaam en ongezond binnenklimaat en kan zelfs gezondheidsklachten tot gevolg hebben.


Het vervangen van het filter kan bij elk type luchtverwarming weer anders zijn; gebruik daarom de fabriekshandleiding die bij de luchtverwarmer hoort. Filters kunt u ook per stuk kopen bij ons in de webwinkel zie www.luchtverwarmingshop.nl de grootste webwinkel in luchtverwarmingsupplies van Nederland.


Voor een optimale werking is regelmatig onderhoud van uw luchtverwarmer heel belangrijk. Zo moet u de luchtfilters regelmatig reinigen/uitzuigen of  dienen vervangen  te worden om een optimaal resultaat te blijven garanderen. Laat u door het onderhoud van de luchtfilter echter niet ontmoedigen. Alle stof en vuil dat door de luchtfilter uit de lucht wordt gehaald, zou zonder het juiste filter  namelijk vrij rondzeven in uw woning en op uw meubels  terecht komen.  U kunt het vervangen van de filter dus een beetje vergelijken met afstoffen.  Aan u de keuze wat u het liefste doet..

Ook voor het jaarlijks onderhoud kunt u uiteraard bij EconVice Nederland te Joure terecht.

Neem contact met ons op of stuur een e-mail voor het aanvragen van een jaarlijkse onderhoud/service beurt.