EEN ‘BETER’ BINNENMILIEU COMFORTABEL GEZOND
Moderne woningen zijn optimaal geïsoleerd en goed kierdicht gebouwd. Dat scheelt u veel energie. Maar het vrijwel geheel wegvallen van de onbedoelde ventilatie door kieren en spleten, beïnvloedt het binnenmilieu negatief. Luchtverwarming brengt weer terug wat u zo koestert: een gezond zuurstofgehalte, een betere luchtzuiverheid, zonder stof, en een betere vochthuishouding,
 
STANDAARD G3 FILTER
Het is terecht dat mensen veel aandacht besteden aan hun gezondheid en dat van hun gezin. In een woning is nu eenmaal altijd stof aanwezig. Dit wordt veroorzaakt door activiteiten van mens en dier. Dit stof gaat op lastig schoon te maken plaatsen zitten en heeft hierdoor een negatieve invloed op de kwaliteit van de binnenlucht. Vooral mensen met luchtwegproblemen ondervinden veel hinder van stof. Het luchtverwarmingssysteem van Brink is voorzien van een filter waarmee 95% van de stof uit de lucht wordt gefilterd. Een schoon en gezond gevoel!

BRINK CLIMATE SYSTEMS
Een luchtverwarmingssinstallatie bevat standaard reeds een zeer degelijk G3 luchtfilter. Een luchtverwarmingssysteem is dan ook gekend omwille van zijn grote stofresistentie. Rondzwevend stof wordt samen met de gebruikte lucht afgevoerd, terwijl verse aangevoerde lucht en gerecupereerde lucht tot 95% stofvrij wordt gemaakt. Het systeem biedt zelfs een nóg groter comfort door plaatsing van een elektronische filter welke een filtering garandeert van 99%. Deze filter maakt uw binnenlucht eveneens vrij van pollen, bacteriën en huisstofmijt. Dit is één van de meest ideale oplossingen voor bewoners met allergieën.

FIJNSTOFFILTER F6
Voor mensen met gevoelige luchtwegen is ook het filteren van de allerkleinste stofdeeltjes een letterlijke opluchting. Hiervoor is een elektronisch fijnstoffilter beschikbaar. Deze verwijdert vrijwel álle vervuiling (99%) uit de lucht zoals pollen, stuifmeel, schimmels, tabaksrook, kiemen en bacteriën.

ELEKTROSTATISCH PRINCIPE
De werking van het elektronisch fijnstoffilter voor de luchtverwarmer is gebaseerd op het elektrostatische principe.
In een aluminium cassette bevindt zich glasvezeldoek dat onder spanning wordt gebracht. Doordat het doek is geladen, verandert het in een ‘fijnfilter’ en worden zelfs microscopisch fijne stofdeeltjes aangetrokken. Het elektronisch luchtfilter heeft een zeer laag stroomverbruik (2Watt) en een veilige voeding van 24Volt.
 

Filter bestellen voor uw luchtverwarmer klik hier !.....