www.tehuurbedrijfspand.com

Momenteel te huur
A: Kantoor van +/-45 m2
beganegrond per direct te aanvaarden
incl. gebruik van gezamelijke keuken, toilet/douche ruimte. De huurprijs A is  €. 450,00 excl. gas, water en elektra, Via een ruime intree bereikt u
de kantoorruimte met diverse ramen die geopend kunnen worden, tevens is er een buitendeur die u naar de mooie rustige tuin waar u kunt genieten zomerdag van uw lunch. Via een trap in de intree komt u in de gezamelijke keuken, deze keuken geeft u ruimte om uw koffiezet apparatuur te plaatsen, warm en koud water aanwezig. 

De kantoorruimte heeft een strakke  uitstraling en de vloer is gelegd met vloerbedekking en witte wanden.

In de ruime intree is tevens de toiletruimte ondergebracht met urinoir, toilet, douche en RVS handen wasunit met koud en temperatuur ingesteld warmwater.
Ruime parkeergelegenheid.

Het bedrijfspand is gelegen op het zeer representatieve bedrijvenpark de "Woudfennen"te Joure aan de Marconiweg 14/k, 8501 XM.

Extra kosten per maand over de huurprijs A 
Container [afval] €. 12,75
Alarminstallatie €. 13,50
Huurprijs kantoorruimte A p/maand excl. BTW en excl. gas, water en elektra.

De huurovereenkomst gaat aan voor de duur van 1 jaar, na het verstrijken van de genoemde periode zetten partijen de huurovereenkomst voor een aansluitende periode van 3 jaar. Opzegtermijn van tenmiste 3 maanden indien dit voor het verstrijken van het jaarcontract is opgezegd.

Het bedrijfspand heeft een optimale aansluiting van en naar het knooppunt Joure en ligt op ca. 2 autominuten van de A6/A7 (Groningen-Amsterdam-Afsluitdijk) 

per direct te aanvaarden:

Het perceel heeft als bestemming "Bedrijvenpark"
Milieucategorie 1 t/m 3 is van toepassing.

Er zijn vele toepassingen en mogelijkheden, eventuele gezamelijke receptie voor bij afwezigheid aanname telefoon etc, etc,

Kom kijken voor de vele mogelijkheden, gaarne van te voren bellen voor afspraak.

Neemt u contact op met:

dhr. J. Ruiter van J.R. Holding B.V. vastgoedbeheer.
tel: 0513 - 67 77 13 mob: 06 53 44 40 98.